Annonse

HAN ER IKKE ALENE OM Å OPPLEVE DETTE…

//Gratis reklame for en venn. Bildene er lånt av Joakim

Jøss, da var det fredag igjen – hurra! Fredager, ass.

Det har gått så fort i svingene de siste ukene, det har skjedd så mye, og nå er det virkelig på høy tid å skrive litt om the amazing shit that went down på onsdag denne uken.

Som dere kanskje fikk med dere på Snapchat, skulle Dennis og jeg på boklansering. Fine Espen, har gitt ut bok, og ikke en hvilken som helst en sådan. Dette er en bok som treffer, den treffer så forbanna hardt, og er en bok som kommer til å hjelpe så mange der ute. Espen ble nemlig mobbet da han var yngre. Han ble mobbet på det groveste, og vurderte faktisk å ta sitt eget liv. Så ille var det, og både han og vi vet at han ikke er alene om oppleve dette.

SELFIE_espen_hilton_34-kopier

Mobbing forekommer hver eneste dag. I skolegården, på arbeidsplassen, og i sosiale medier – Espen gir med denne boken en solid jævla finger til mobberne der ute, og ønsker med sin første bok å formidle at mobberne ikke er menneskene som skal ha makten over livet ditt. Han oppfordrer alle til å være seg selv på godt og vondt, og det kommer så godt frem i denne boken. Vi får vi høre en sterk historie om det å bygge seg opp igjen etter mange år med drittslenging og mobbing.

SELFIE – Fra mobbeoffer til toppblogger, dere… Hvem sitter på makten nå, hæ?

Denne boken passer for alle. Både for de som ønsker en latter eller gode tips, og de som har mistet litt troen på seg selv. I tillegg finner man gode råd for fotografering og hvilke apper som er smartest å bruke, og flere av Espens venner har på toppen av det hele fått lov til å vise sine beste og verste selfier i denne boken. Jeg er en av dem, og det er en stor ære å få lov til å være en bitteliten bidragsyter i en så bra bok som dette. Takk, Espen – for at jeg fikk lov til å skvise meg inn på hele to sider i boken din. Og takk for at vi fikk lov til å være med å feire deg på onsdag – jeg kjenner det fortsatt på kroppen, for å si det sånn – det der ble en sjukt bra fest!

SELFIE_espen_hilton_37-kopier

SELFIE_espen_hilton_33-kopier

«Jeg var ikke meg lenger. Nå var det oss! Vi to som daglig hadde en kamp om hvem som skulle bestemme over livet.» – Espen Hilton

Espen fortjener all skryt i verden – han er så modig og ikke minst dyktig ♥ Og dere? Boken kan kjøpes HER. Anbefaler alle å kjøpe den – den er jo også en perfekt julegave!

Vi sees igjen om litt, fininger – nå må jeg jobbe videre.

Annonse