Annonse

HANGOVER SUNDAY

Yo beauties ♥

Etter å ha ryddet opp galskapen etter i går og i tillegg piffet opp gårsdagens sminke som selvfølgelig ikke ble fjernet i natt, kom vi oss omsider ut i frisk luft. Det ble noen runder rundt på Løkka, før vi satt oss ned for en real hangover-frokost på Gunsmoke. Dette er forresten ikke en bra restaurant (just sayin’), frokosten er riktignok rimelig innafor, men hallo? Hvor vanskelig kan det være å mekke ihop egg og bacon liksom?

Hege er på vei for å være hungover sammen med oss, og det er alltid herlig å samle jentene til en real sladrerunde etter et fyrverkeri av en kveld, trøkke i seg chipsen og smågodtet fra dagen før, og bare superchille til man føler seg litt bedre. Nå har jeg også hengt en flaske vin på døren til naboen, som plaster på såret for en høylytt kveld, så jeg håper jeg ikke trenger å føle meg så altfor uønsket i nabolaget, fremover. Hehe. 

Hvis noen lurer på hva jeg har på meg i dag, så er jeg iført denimskjorte fra Only, jeans fra Bershka, t-shirt fra Gina T, SkyHigh Dunks fra Nike, lue fra Cocco Accessories, og mitt nye superdeilige og sprudlende skjerf fra Kashmina Rebel. På en kald dag er kashmir ekstra godt rundt halsen, og nå er faktisk alle disse skjerfene satt ned med en hel tusenlapp. Anbefaler derfor alle å klikke seg inn HER for å ta en titt.. 

Alright.. Pakking til Hawaii next ♥

Annonse