Annonse

HÅNING, MOBBING OG RASISME!

Happy good skjærtorsdag, godtfolk ♥ Jeg våknet opp til sol, fuglekvitter, og det sjukeste kommentarfeltet nord for ekvator. I følge de mest aktive, er jeg både en mobber og en rasist, i tillegg til å håne – eller drive med gjøn, som det heter i ordboken. Ut i fra det jeg har lest til nå, får jeg bare en enda større bekreftelse på at den jobben jeg gjør er ekstremt viktig. At utenforstående skal ta seg såpass nær av en hendelse på TV – og deretter gå rett i personangrep på meg, er rett og slett et tegn på hvor manipulert og lett påvirkelig man kan bli av det man leser, ser og blir presentert for i media – spesielt i kommentarfelt og forum. Det skal ikke men enn én kommentar eller påstand til før enkelte kaster seg på, og før man får sagt «eplekake» har man en horde av mennesker mot seg, som kommer med ganske så alvorlige beskyldninger. Jeg er overhodet ikke sjokkert, og det sier vel sitt.

Jeg skal nok sette men ned foran et kamera i løpet av påsken, og fortelle dere alle hva jeg mener om alt dette. Så skal dere nok få deres spørsmål besvart på en saklig måte. Det er jo det jeg etterlyser – en saklig debatt, som tydeligvis er umulig for enkelte. Så… Nå skal norges største mobber og rasist kose seg med en deilig frokost, akkompagnert av disse deilige bildene. Til frokost i dag trenger jeg nemlig en sterk kopp kaffe og inspirasjonsbilder fra USA. Hjelpes som jeg lengter til California…

California, ass… Jeg går aldri lei! Mon tro vi skal ta en tur til Unaiten, og bli boende i noen måneder?

Nyt denne deilige dagen, fininger. Kos dere max ♥

Annonse