HANS ALLER FØRSTE FLYTUR

Hei fra et solfylt og vidunderlig Spania… Herlighet så deilig det er å være tilbake! Vi landet like før midnatt, etter en fantastisk flytur. Dette gikk jo som en drøm, og Falk så ut til å trives ombord i flyet.

Takk for alle tips om at jeg burde pumpe en flaske før takeoff! For ganske så riktig – jeg fikk ikke lov til å amme på vei opp, som var min plan A. Da var det skikkelig godt å vite at jeg hadde en flaske klar i vesken, men i verste fall ville jo smokken vært et fint alternativ. Han drakk og koste seg på vei opp, sluknet med det samme setebeltet kunne fjernes, og ble liggende strak ut på fanget i ca. to timer før han var interessert i å se seg rundt. Ingen sure miner i det hele tatt, og bare go’stemning. På vei ned brukte han bare smokken, og det så ikke ut til at han ble plaget med trykket og dotter i ørene. Høy fem og tommel opp – dette kan vi gjøre flere ganger!

Vi beregnet god tid, slik at vi rakk å få i oss en matbit og noe å drikke før avreise… Og den tiden man tilbringer på flyplassen før man skal reise av sted, setter vi begge to så enormt stor pris på. Med det samme man setter føttene på Gardermoen er det liksom ferie, og denne ferien her var sårt tiltrengt… Nå nyter vi livet, og gleder oss over tanken på at vi skal tilbringe en hele uke her nede på «hytten» ! Livet smiler ♥

 

Jeg gleder meg til å stikke innom igjen for å by på sydenstemning og palmesus… Her finner jeg så mye inspirasjon og blogglyst, men selv om jeg er klar for å dele noen glimt med dere i sosiale medier, skal jeg passe på å senke skuldrene også, og få tatt meg skikkelig ferie. Litt av begge deler passer fint!

Håper dere nyter livet der hjemme ♥