Annonse

HAPPIEST DAY OF THE YEAR!

Å herregud!

Å herreguuuuud for en feiring. 17.mai er som jeg har nevt tidligere, den beste dagen i året, og fra klokken ni i går morges til to på natten, feiret vi så til de grader. Vi er så utslitt, men guri land så glad. FOR en dag – FOR en natt, la meg ta dere gjennom dagen i form av bilder og noen få gloser, haha!

Vi begynte altså her i cribben, med nydelig frokost og altfor mye bobler, og i elleve-draget beveget vi oss ut i bakgården for å være helt nørd og leke leikaring. Er det leikaring det heter? Sånn når man sparker i en hatt på en stokk? Hahahaha, jeg ler så høyt. Dere MÅ faktisk se den siste videoen som Betty har lagt opp på instagramen sin, for hun trynte så til de grader, og det var SÅ forbanna funny. Herregud så morsomt. Jeg dør!

Og så beveget vi oss ned til Tjuvholmen for å danse og spise og drikke og skåle og le og danse, før vi fortsatte festen på Stratos. Åhåj! 

Og på Stratos tok det jo fullstendig fyr! Jeg har ingen bilder, men jeg har en 145 minutters My Story på snap (styleconnection) som dere kan ta en titt på, for å virkelig få følelsen av hvordan kvelden utartet seg. Vi snakker endeløse mengder konfetti, og selvfølgelig limbo i bunad. Limbo i bunad er så innafor da, haha. Jeg ler sånn. 

Så.. Nå sitter vi her i såffan og hater litt på formen, men vi har masse digge rester etter gårsdagen, så nå skal vi stappe i oss alt som står foran oss. Det kommer til å gjøre såå godt for kropp og sjel, haha. 

Fininger? Hvordan var gårsdagen? Fortell, fortell, forteeeeeeeell!!

SMASK

Annonse