Annonse

HAPPY B-DAY, BABE!

Endelig er dagen her! Dennis har bursdag, og som dere vet elsker jeg bursdager – spesielt når det er Dennis sin, haha. Jeg elsker jo å stelle i stand, pakke inn og overraske på en såpass viktig dag som dette her, og i dag ble det både frokost, gaver og champagne på sengen. De herlige jentene på hotellet, sørget også for at jeg fikk låne et flagg for anledningen, så da ble det et herlig lite dansk preg på bursdagsfrokosten også ♥

Fineste, kjekkeste mannen min – GRATULERER med dagen! Du betyr hele verden for meg, og jeg elsker deg høyere enn himmelen. Takk for at du gjør livet bedre, for at du holder ut med meg, og for at du gjør meg så hinsides lykkelig, hver eneste dag. Oss to for alltid ♥

Solen skinner for bursdagsbarnet i dag, og om få strakser skal vi ut for å starte feiringen! På planen står et par gode cocktails, en romantisk middag for to, og fotballkamp… I dag er det nemlig Dennis som bestemmer, haha!

Kos dere like mye som oss, fininger ♥ Måtte tirsdagen behandle dere bra!

Klem i fleng

Annonse