Annonse

HAPPY BIRTHDAY

Siden mitt aller største forbilde og en av mine trofaste blogglesere har bursdag i dag, kan jeg ikke la være å gratulerer min kjære mamma med dagen, her på bloggen. 

Gratulerer med dagen, mamma! Takk for at du er den du er, og for at du alltid er der for meg. Jeg setter uendelig stor pris på deg og de gode samtalene vi har, de varme klemmene du gir, at du alltid kommer med kloke råd, tålmodigheten din, de fine smilene dine, den herlige latteren din, positiviteten din, den fantastiske og sprudlende energien din, og pågangsmotet ditt. Jeg er så ubeskrivelig glad i deg, og gleder meg til å klemme på deg til helgen. 

Definition of MOTHER… The greatest unconditional and infinite love we will ever experience in our existence!

 

Det finnes ikke noe som er så fantastisk som mødre… Takk for at dere er til ♥

Annonse