HAPPY BIRTHDAY

God morgen, verdens beste lesere ♥

Beklager den noe slappe oppdateringen i går, men vi kom frem så sent, og i tillegg har jo jeg på toppen av det hele og til min store fortvilelse, glemt den der overføringskabelen til kameraet, så nå er jeg straks på vei ut for å kjøpe en ny. MÅ jo selvfølgelig vise dere hvor fint vi har det her, og en skikkelig juicy oppdatering kommer litt senere. Jeg lover!

Men dere? Det viktigste i dag er jo at Dennis har bursdag, så i morges ble det gaver på sengen før vi hygget med en deilig frokost. Jeg ELSKER bursdag, og da spesielt når det er en annen enn meg som fyller år. Heheh, det er jo årets fineste dag, og alle bursdagsbarn fortjener å bli gjort skikkelig stas på. Wuuuhuuuu!


Om ikke lenge blir det bursdags-bobler og god stemning ved bassenget, og senere skal vi selvfølgelig ut å nyte en deilig bursdagsmiddag… Bursdag er LIVET!

Har dere en fin dag, skjønninger? 

Klem i fleng ♥