Annonse

HAPPY COLORS, HAPPY PRINTS

Er det én ting jeg er svært begeistret for, så er det å mixe ulike mønstre. Det er ingen grunn til å være redd for å blande f.eks blomster og leopard, og uttrykket blir alt annet enn kjedelig. I dag gikk jeg crazy bananas med både skull, flowers, zebra og leopard, og bare, «helloooo happy colors, helloo happy mood!» Det er ikke mye mer som skal til for å bringe frem smilet på leppene..

God kveld i stuggu, forresten. Har dere det fint? Har mandagen vært snillere eller slemmere enn forventet? 

Denne dagen går snart mot slutten, og Dennis og jeg skal straks innta sofakroken og fortsette på vårt Supernatural-maraton. Satan altså.. Vi har kommet et stykke ut i sesong seks, og jeg blir så forbanna og engasjert på samme gang, og både elsker og hater serien litt sånn om hverandre. Det tyder vel egentlig på at jeg er FAN, eller hva? Haha.. 

Skull Knit fra StyleConnection HER // Skjørt fra StyleConnection HER // Vintage skinnjakke fra Paris // Hoodie fra FemiPleasure/Junkyard HER // Leopard docs fra Junkyard HER // Diamond Necklace fra StyleConnection HER // Reindeer Ring fra StyleConnection HER // Lue fra Carhartt HER 

Alright, boys & babes.. Måtte dere få en vidunderlig og herlig mandagskveld, så skrævles vi i morgen tidlig. Jeg har jo kommet inn i sånne superrutiner! Oppe klokken seks og greier, så da skal dere ikke se bort i fra et innlegg her tidlig i morgen. Wuuhuuu!

Kyss og Klem ♥

   

Annonse