Annonse

HAPPY COUPLES

Happy 1. påskedag ♥

Disse helligdagene kan vi virkelig like, og tanken på at vi også har fri i morgen er jo bare helt herlig. 

Nå har vi akkurat hygget med en god frokost her på hotellet, og skal ganske snart pakke kofferten og begynne så smått å tenke på å komme oss utover til Sola. Det er egentlig ganske så deprimerende, for vi har altså hatt en så vanvittig deilig tid her nede. Påsken begynte så altfor bra da vi ankom på torsdag og sjekket inn på Scandic Park (Sponset opphold). De tar alltid så godt vare på oss, og denne gangen fikk vi på toppen av det hele et gigantisk påskeegg fylt til randen av yummy, i tillegg til et påskepyntet hotellrom. Hvis ikke det er god service, så vet ikke jeg, og en superhyggelig ting å gjøre som er totalt uventet. Jeg elsker dette hotellet!!! 

Og så kom jo Pay og mannen nedover, og herlighet som vi har kost oss. Det er jo så kjekt når disse venninnene mine får seg kjærester som i tillegg klikker kjempebra med D-boy, eller D-dawg som Pay kaller han, haha! Det betyr så mye når kjærestene går overens, og uansett hvor klissete og teit det høres ut, så er det faktisk superduperhyggelig med dobbeldate! Dobbeldate er LIVET.. Jeg ELSKER å gå på dobbeldate, haha! Og hele denne påsken har jo egentlig bare vært en eneste lang dobbeldate. Hurra! Nevnte jeg at jeg har sansen for dobbeldate? 

Gårsdagen gikk med til strolling i solen, en grisete lunsj, to runder bowling og litt sightseeing her i praktfulle Stavanger.. Vi måtte jo selvfølgelig innom fargegaten og i tillegg ned til grafittien ved Oljemuseet, og her fikk vi lekt oss litt og vært litt branslig og teit. Dere ser jo bare meg på bildet under her – et soleklart resultat av at vi var ute kvelden før, haha.

Denne aktiviteten her tok knekken på meg.. Jeg er støl, liksom! LOL!

Åååå.. Stavanger skuffer aldri!

Nå må vi få gang her, så da skravles vi senere.. Fortell meg litt om påsken deres da – har den vært bra? Bypåske eller fjellpåske?

Klem i fleng ♥

Annonse