Annonse

HAPPY DAYS

Heia, vakringer!

TUSEN TAKK for et glimrende engasjement på forrige innlegg. De fantastiske menneskene bak kampanjen hilser til alle mine lesere, og også de setter enormt stor pris på kommentarer og deling av meninger og erfaringer. Dere er gull verdt, aldri glem det! Snøballen har virkelig begynt å rulle, så nå får vi se hvor stor den kan bli. Dette blir bra!

Jeg tenkte å starte dagen med litt random snaps fra de siste dagene. Solen tittet innom i går til alles store glede, så da stakk TV2 og jeg ut på Hovedøya for å gjøre et spennende opptak som dere får se senere. 5 minutter med båt utenfor kjas og mas, ligger altså Hovedøya – en så sjarmerende og herlig plass, at jeg er skikkelig sur på meg selv over at jeg aldri har tatt turen ut dit tidligere. Her skal jeg definitivt tilbringe late sommerdager, når sommeren melder sin ankomst. Den forsvant i dag, nemlig, og kommer ikke tilbake før om to uker. LOL!

Mens jeg satt der ute og hygget med en pose Cheese Doodles, kom en rev frem fra buskene, og jeg bare «æææææ, er det en rev? Er det en hund? Er den farlig? Å herregud det er en ulv».. Hahhah, jeg har alltid trodd at rev er livsfarlig, men i går fikk jeg bekreftet at det ikke er tilfellet. Reven var like keen på Cheese Doodles som meg, så den kom helt bort til meg for å snike til seg noen biter. Og det fikk den.. I massevis.. Så nå er det en rev på Hovedøya som er litt ekstra fornøyd. Snakk om å gå i ett med naturen, haha!

Jeg filmet hele seansen, og denne finner dere på My Story på Snapchat (StyleConnection) Juuhuuu!

Gårsdagen var så fin.. Så innholdsrik og herlig, og kvelden ble avsluttet på Tijuana med Bettyen min. Perfekt avslutning på en fin dag! Om ikke lenge skal jeg utover mot Thon Hotel på Gardermoen for å delta på en messe for elektroniske duppeditter, så det kan jo bli litt spennende, haha. 

Har dere det fint, sjønninger? Snart helg!

Love you all ♥

Annonse