HAPPY DAYS

Hellooo, world ♥

Hahahaha… Jeg ler meg ihjel når jeg tenker på kvelden i går, og i dag våknet vi begge to og bare, «fy søren så gøy«. For gøy var det, og etter at Dennis klarte å få meg opp i gir etter middagen, ble det helt texas. Opp i gir, ja… HE HE! Jeg møtte jo veggen etter tre glass vin, da var det liksom over og ut, og øynene føltes tunge som bly. Jeg var så sinnsykt trøtt, og det er faen meg helt utrolig at jeg fremdeles ikke har klart å komme meg inn i en ny døgnrytme. Klokken halv ti var jeg altså på vei inn i koma, og da ikke en gang to jæger battery klarte å få meg i gir, var det faktisk bare ÉN ting å gjøre utenom å måtte fra hjem… En powernap!

Jaddaaa, dere hørte riktig. Småsexy når du midt i skåling og hyggelige samtaler, faen meg går på dass for å ta en powernap, og deretter våkner med trynet klistret inntil veggen etter 20 minutter på øyet. Det er faktisk ikke greit, og på ingen måte sjarmerende, MEN… Etter en liten time out var jeg klar for en fest, og Dennis satt klar med sprudlende påfyll da jeg omsider ramlet ut fra toalettet. Hahahah. 

Vi fikk drukket oss opp, vi dro videre for å danse, og hele kvelden var bare en eneste stor latterkrampe. Vi hadde det bare så vanvittig gøy, og veldig kjekt var det når så mange festlige blogglesere kom bort for å skåle og si hei. Hurramegrundt for en herlig kveld, og siden jeg ikke har noen brukbare bilder fra nattens moro, får vi nøye oss med noen snaps fra dagen i går. 

Vi hadde jo en så vanvittig fin formiddag med både kafebesøk og litt tusling rundt i denne glade byen, og i tillegg dro vi innom Dropsen for å kjøpe kilovis med smågodt til kvelden. I kveld blir det nemlig movie night her hjemme, med skalldyr, masse snacks, og noe godt i glasset, og det skal bli deilig å slappe skikkelig av etter kvelden i går. 

Hva er deres planer for dagen da, skjønninger? Det er jo freeeeedaaaaaag!

Whoop Whooop