Annonse

HAPPY EASTER

Helloooo darlings ♥

GJETT om vi fikk feriet i går, og det kjennes på kroppen i dag. Vi ligger strak ut begge to, men herlighet så gøy vi hadde det. Kvelden begynte stille, romantisk og rolig på Tango hvor vi spiste en fantastisk middag, og deretter ble det et par deilige drinker på Broremann, etterfulgt av dansing og råklining på Backstage. På slutten der var vi ikke i vater på noen som helst måte, og avsluttet natten med en lunsjkake i vinduskarmen på Deli de Luca. Hahaha, nattmat, ass. Viktigste avslutningen på kvelden.

I dag har vi sovet lenge, vært på butikken og kjøpt noe skikkelig dagen derpå-mat, cola og selvfølgelig paracet som skal ta knekken på hodepinen, og i kveld blir det pizza og film i sengen. Grisete søndag sa du? Jaddaaa? Eller vent litt? Onsdag! 

Jeg har ikke så mye å komme med i dag da hjernekapasiteten er lik null, men jeg har leitet frem noen glade påskebilder som passer perfekt på en slapp dag som dette. Weheartit har enda en gang inspirert meg til tusen, så nå fikk jeg lyst til å pynte både leiligheten og neglene opp med herlige påskeelementer. 

Bypåske er jaggu ikke så verst som jeg tidligere har fryktet. En påskefeiring på fjellet er liksom det mest riktige, men når været er pent og man i tillegg tilbringer påsken med en av de personene som betyr aller mest, spiller det ingen rolle hvor man befinner seg. Jeg nyter dagene med mannen her nede, og smiler av tanken på at jeg ikke skal hjem igjen før mandag. Herlig!

Hvordan ser deres påsketradisjoner ut, og hvor tilbringes den? Noen flere som nyter bypåsken like mye som meg? 

SMASK ♥

Annonse