HAPPY FØKKINGS VALENTINE

Ja, folkens… Da har vi kommet oss til den mest tåpelige dagen i året. Valentines day! Norge prøver febrilsk å importere tradisjoner fra USA, i håp om at det skal fungere like bra som hos dem. Det eneste denne dagen (Halloween også for den saks skyld) egentlig bare fører til, er kjøpepress, sløsing av penger på blomster, sjokolade og alt annet som er rødt og alt som har inneholder teksten; «I LOVE YOU». 

Jeg blir faktisk litt provosert av hele denne dagen her… Den minner de single på at de faktisk er singel, og den minner de i forhold på at det faktisk bare er «ÈN» dag i året, man liksom skal sette skikkelig pris på hverandre. Jeg synes man skal sette pris på de rundt seg hver eneste dag, komme med blomster til kjæresten når han eller henne minst venter det, si fine ting til hverandre, og gi faen i å bruke hele månedslønnen på Valentine-Crap. Overalt på nettet finner du i dag innlegg som «10 ting man kan gjøre på Valentines Day», eller «15 ting du kan gi til kjæresten», eller «10 forpulte ting du absolutt ikke må glemme i heeele ditt LIVET, hvis du har kjæresete, på SELVESTE Valentines Day» OMG; har ikke folk bedre å gjøre på? 

For noen er sikkert denne dagen helt fantastisk, men for sånne som meg, som ikke finnes romantisk, og som synes alt som er rødt er stygt, er dette bare en vanlig dag blandt alle andre. Stakkars mannfolk, sier jeg bare… Som MÅ komme seg til nærmeste blomsterbutikk for å kjøpe blomster, for å unngå å bli halshugget av fruen når han kommer hjem.

Selv var jeg faktisk innom Mestergrønn på Storo tidligere i dag, og jeg var den eneste jenten i køen til kassen. Der stod jeg bak et titalls mannfolk som alle kjøpte den samme røde oppsatsen til 199,-, med det samme klissete «I LOVE YOU» – kortet, for å sikre seg et torsdagsligg. Jeg, derimot, skulle bare kjøpe en blomst som jeg kunne knekke på midten, slik at jeg kunne prøve å «stage» et morsomt bilde til dette blogginnlegget… Synes det funket helt greit, så nå går jeg tilbake til dagens gjøremål, og om ikke lenge blir det Make-Over Day på Skøyen. Gleder meg til å kle opp den utvalgte kandidaten i et nytt og spennende antrekk. 

Kos dere videre, fine mennesker, så skrives vi senere ♥