Annonse

HAPPY FRIDAY

Hey Beauties ♥

Strålende sol, deilig temperatur, iskald hvitvin og flørting har stått på dagens agenda, og akkurat nå ligger vi henslengt i sofaen med TV’n i bakgrunnen. Dagen kunne ikke vært bedre, og om ikke lenge blir det ferske skalldyr til kvelds, etterfulgt av altfor mye smågodt. De som bor her i byen, eller som har vært her før kjenner garantert til Dropsen, og fra Dropsen går du aldri ut uten en stappfull pose med vidunderlig smågodt. Yummy!

Jeg fikk knipset noen snaps av fredagsstemningen, og jeg tror det kommer rimelig godt frem i denne stemningsrapporten, at dagen har vært magisk ♥

Åh ♥

Nå legger jeg fra meg elektronikken til fordel for fredagskosen, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk kveld, og så snakkes vi i morgen.

Uendleig glad i dere, skjønninger ♥

SMASK

Annonse