HAPPY HALEIWA

Dere leser vel dette når dere står opp, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk god morgen ♥

Har dere det fint? 

Klokken nærmer seg seks på ettermiddagen, og vi har kommet tilbake på hotellet etter en magisk dag på stranden. Været har nemlig tullet litt med oss de siste dagene, men i dag… I DAG har den ikke gått bak en eneste sky, og vi har virkelig fått jobbet litt med brunfargen.

Gårsdagen på North Shore ble nemlig ikke en såpass solfylt opplevelse som vi hadde sett for oss, men vet dere hva? Det spiller faktisk ingen rolle! Sol, eller ikke sol… Vi har det helt amazing uansett, og når man har hverandre, og i tillegg nyter tiden i godt selskap med Caspar og Morten, kan man ikke annet enn å smile. 

Turen ble magisk tross solstrålenes fravær, og vi hygget i fargerike omgivelser i Haleiwa. En av mine solklare favorittplasser i hele denne verden, og her kan man gå i timesvis og bare nyte den spesielle og laid backe atmosfæren, mens man drikker iskald Longboard, og trøkker i seg Shave Ice. Magisk! 

Herlig, eller hva? 

Fy søren så fint vi har det, og enda flere bilder fra North Shore samt Vaimea Valley, som vi også besøkte, får dere se litt senere i dag. 

Nå skal vi straks bort til gutta boys for å spise middag og drikke vin på takterrassen, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk mandagsmorgen!

Talk later, beauties ♥

// Klokken er nå 17:56