Annonse

HAPPY HALLOWEEN

Hellooooo ♥

Jeg har vært så på farten i dag og ikke hatt et minutt til overs til å stikke innom å si hei til dere, sorry! Nå er vi i Bergen, livet smiler og på toppen av det hele er det Halloween! Hurra!

Da passer det jo perfekt å vise dere litt snaps fra Halloweenfesten vi var på i LA, og la meg bare si det sånn.. Halloween i USA er magisk! Helt forbanna magisk.. Norge har ikke en dritt å stille opp med i forhold, for her snakker vi ikke et sånt halvveis heksekostyme uten mål og mening.. Her snakker vi ekstremt gjennomførte kreasjoner som får deg til å ville klappe på sidelinjen av glede, men så er det jo noe med utvalget i USA som er et par hakk bedre enn her hjemme. Vi kjøpte våre kostymer på Halloween Town, og når du har en egen Halloween Town blir det liksom forbanna seriøst. GØY!

Denne festen, dere. HAHAHA.. FOR en kveld, FOR en fest. Og det vi ikke var klar over var at det var en GAY fest. Enda gøyere spør du meg, men fytti grisen så mye latex og peniser på vill flukt. Det er det sjukeste jeg har opplevd. Hahahahahah. 

Foto: Mariann Vik Høitorp @2minutter

Festen fant sted på LA Theatre i Downtown.. Den sjukeste og beste lokasjonen for en fest EVER. Igjen.. Så gjennomført.. Så magisk.. Og FRI bar. HE HE HE! Det var livsfarlig men så altfor innafor, og det var vel denne frie baren som var årsaken til at jeg plutselig ble kastet ut, like etter at Dennis hadde vært på livesending på amerikansk radio. GØY!

Eller nei.. Det var ikke den frie baren, det var hælene. Det var faktisk ikke min feil, det var hælene sine, og det var jo forferdelig kjedelig at jeg skulle miste balansen og klaske rett i bakken foran en vakt i 1-draget. Plutselig lå jeg der, med afroen på snei og beina rett til værs og bare, «SORRY, SORRY! Damn heels«.. «Miss, you have to leave!!» Møkkavakt!

Selvom vi var hjemme litt tidligere enn planlagt kunne ikke kvelden vært bedre, og det er noe ubeskrivelig moro over det å feste i en spennende innpakning. Man lever seg helt inn i rollen og får det liksom et par hakk gøyere enn på en vanlig fest, og det får meg til å glede meg ekstra mye til neste helg og en forsinket Halloween gest hos Pay. Mitt kostyme er klart.. Det er kjøpt i USA, og det er det sjukeste kostymet ever. Hahahah, og nei.. Jeg skal ikke være hippie enda en gang, jeg skal være . . . . . . . . . . 

Nyt kvelden, Lovelies! Noen som skal på Halloween fest i kveld og i morgen?? Og i såfall.. Hva skal dere kle dere ut som?

LOOOOVE YAAAAAA

Annonse