Annonse

HAPPY HAPPY JOY JOY

Alooohaaaa ♥

Stavangerturen går snart mot slutten.. Jeg reiser tilbake til O-town i morgen tidlig, så nå synes jeg at det passer med en bildeoppsummering fra dagene som har gått. Nok en gang viste Stavanger seg fra sin aller beste side, og dagene har gått med til hygge i solen, vin, god mat og til og med en hotellovernatting spandert av Dennis. Haha, jaddaaa.. Jeg glemte visst å si det, men etter en bytur på søndagen etter at mannen var ferdig på jobb, sjekket vi like så greit inn på hotell i stedet for å dra hjem til den altfor rotete leiligheten til Dennis. Mannfolk ass.. I hvert fall når de ikke vet at kjæresten kommer på besøk! Moahahha!

Alright.. Time for some pictures.. 

Fargegaten blir altså bare finere og finere for hver gang jeg ser den.. Mye mulig fordi det er sommer, men jeg kan liksom ikke være i Stavanger uten å stikke innom for å ta en titt, og i hvert fall ikke uten å ta noen bilder. Please si at dere ikke blir lei av bildene herfra, for dere må nok forvente å se noen snaps fra denne gaten ved hvert Stavangerbesøk. Hihihi!

Ellers sitter Dennis og nørder seg med FIFA mens jeg nørder meg på data’n etter enda en fotosjuut. Jeg har nemlig omsider fått lekt meg litt med rulleskøytene mine, så det er bare til å glede seg til neste outfitpost. Hurra! Rekene og krabbene er kjøpt inn, den siste kvelden skal nytes på den måten vi både kan og liker best, og jeg gleder meg til skalldyraften, film og kjærligheten. 

Nyt kvelden, superstjerner!

LOVE ♥

Annonse