HAPPY @ HIGHLAND

Goood morning, sweethearts!

Jeg må bare si at det er ganske så deilig å våkne på fjellet hvor snøen har meldt sin ankomst, og solen skinner. Den kalde fjelluften er heller ikke feil, nå som hangoveren sniker seg innpå oss etter litt for mye vin i går, og apropos gårsdagen… Herregud så kjekt vi hadde det! Hotellet er super fancy og den orginale DJ Dan stod for musikken utover kvelden. Han her er jo på en måte blitt en legende etter spillejobbene han har hatt rundt om, og da spesielt på Stavkroa i Hemsedal. Det er herfra jeg «kjenner» han best, eller det vil si det lille jeg husker. I Hemsedal er vi alltid på en konstant fiiin bris, så jeg skal innrømme at det er mye som går i glemmebøkene. Jaja.. SIkkert like greit. Hehe!

Vi er akkurat ferdig med hotellfrokost, og jeg har visst en lei tendens til å velge ut det kjipeste jeg kan finne fra menyen. Det har vel kanskje noe å gjøre med at jeg har lagt bak meg så vanvittig mange hotellbesøk i forbindelse med jobb, så da har jeg liksom bare begynt å sette pris på det litt mer enkle, fremfor noe fancy greier. Helt innafor!

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere. Vil også bare nevne at jeg kommer til å svare på alle spørsmålene i en video, fremfor kun ett. Denne «ukens spørsmål» går rett vest, så håper dere blir fornøyd med video i stedet…

 

Love Love