Annonse

HAPPY HOME

Happy Sunday, Lovelies ♥

Jeg glemte jo helt å fortelle at vi skulle ut på tidenes party i går, og før jeg fikk summet meg til å skrive neste bloggpost var klokken blitt så mye at vi måtte komme oss ut på livet. I går hadde nemlig Juicy 10 års jubileum, og når Juicy er i regi av en fest blir den garantert bra. I går danset vi oss ihjel, og i dag er jeg så støl at det føles som jeg har vært på en firedagers fjelltur.. Da vet man at man har hatt en fantastisk kveld. 

Formen er ikke noe å skryte av, men en brunch med jentene om en halvtime vil nok gjøre susen, så før jeg prøver å fikse opp i gårsdagens sminke, blir jeg selvfølgelig nødt til å vise noen bilder fra vår litt mer fargerike stue. Det var jaggu ikke mye som skulle til for å gjøre den litt mer sprudlende og happy, og med hjemmelagete og fargerike putetrekk, gulvteppe fra IKEA og friske blomster, ble det brått mer koselig her. 

Vegghyller i tre HER // Hvitt sofabord HER // Sofabord med marmorplate HER // Bildelist HER

You like? 

Siden vi er i denne kjipe mørketiden uten skikkelig dagslys blir ikke bildene så fine, men dere får i hvert fall et lite inntrykk av hvordan vi har det her på Løkka. Nå mangler bare en julestjerne i vinduet og et lite juletre, så skal nok julestemningen komme snikende, selvom fargene har fått fast plass. 

Hvordan var lørdagskvelden, fininger? Hadde dere en gøy kveld? 

Talk later.. Nå skal jeg få i meg en real hangover  brunch! Yummyyyy..

Annonse