Annonse

HAPPY HOUR!

//Lokal tid: 01:41

Livet!!

Happy hour = den tiden man tilbringer med dem som betyr så innmari mye, og i dag har jeg omsider fått klemme på min kjære Belinda. ENDELIG fikk jeg se henne igjen, og hele dagen har gått med til max kos og max hygge.

Fra Coronas i solnedgang på Pacific Beach, til dansing på bardisken på Coyote Ugly i Gaslamp Quarter (jada, såpass harry må det være), og nå ligger vi alle tre i hotellsengen her hos oss, og ser på stand-up. Vi har det altså så koselig at det nesten gjør vondt, haha, og jeg kjenner at det var ekstremt godt med denne etterlengtede kvalitetstiden.

Jeg savner Belinda så altfor mye, hver eneste dag, så denne tiden vi får sammen her nede er virkelig gull verdt! Tenk at hun faktisk bor her da!?! Det er helt sjukt, og selvom jeg så gjerne skulle hatt henne litt nærmere, er jeg så stolt av henne, og at hun bare gjorde det – at hun bare søkte seg inn på skole, pakket kofferten og dro. All creds, ass!

Forresten.. Jeg må bare legge til at det ikke vi som danset på bardisken, men bartenderne, og det var kanskje like greit, haha. Vi hadde ikke hatt så mye å stille opp med sammenlignet med de movsene der, for å si det sånn, LOL!  

Under her kommer et deilig bildedryss fra en knallfin dag, hope you like 

San Diego er det mest fargerike og laidbacke stedet som finnes, og jeg ELSKER det. Jeg har vel sagt det hundre ganger før, men det er faktisk umulig å ikke gjenta meg selv når et sted går såpass inn på en. Vi nyter hver time, hvert minutt og hvert sekund her i paradis. Beste stedet på jord!!

Hva skjer der hjemme da? Er det noe liv i dere, eller er dere drittlei av reiseoppdateringer og palmer? Bare 11 dager igjen nå, så er jeg tilbake i ruskevær og normale rutiner! 

Nyt søndagen så lenge, så sees vi til en splitter ny YouTube-episode, juuhuuuu!

LOVE LOVE ♥ ♥ ♥

Annonse