HAPPY HOUR

God ettermiddag, mine fine ♥

Fy søren for en glad dag dette har vært, og selvom været er crap kunne ikke denne dagen vært bedre. Jeg nevnte jo for dere tidligere i dag at jeg skulle i et møte i dag, og dette møtet var så spennende, inspirerende, gøy og motiverende, at jeg på et tidspunkt uttalte at det holdt på å gå for meg? SÅ FAB var det faktisk, og selvom det kanskje ikke er innafor å komme med en slik uttalelse, fikk jeg i hvert fall frem min enorme begeistring. HHAHA! 

Nå MÅ det faktisk bare bli helg sånn at jeg omsider kan avsløre hva jeg har på gang, og dette møtet tidligere i dag fikk meg faktisk om mulig, ENDA mer giret. Halleluuuja! Etter inspirerende samtaler og en notatblokk stappfull av kreative skriblerier, var det tid for en nydelig lunsj på min favorittkafé, Liebling, sammen med min favoritt Pay, og her ble vi sittende og skravle over den fantastiske Liebling tallerkenen med deilig innhold. Bilder fra både maten og kaféen har dere sett mange ganger før, men denne plassen fortjener sååå mye oppmerksomhet, og er dere noen gang på jakt etter en matbit i sjarmerende omgivelser her på Løkka, MÅ dere faktisk ta turen innom.

Genser fra Nelly (her) // Ny jakke fra CLWR/Junkyard (her) // Skjerf fra Monki 

Nå skal jeg vaske klær, rydde leiligheten, svare på noen mails, og til slutt begynne å pakke kofferten. På fredag kjører Fokus og jeg til Stavanger, og på lørdag flyr jeg fra Sola til en foreløpig hemmelig og spennende destinasjon. Stay tuned, sier jeg bare! Dette blir helt forbanna RÅTT!

Hva er planen for deres i kveld? Snart helg og påååskefeeerieeee! Wuuuhuuuuu ♥

LØØV