Annonse

HAPPY NEW YEAR

Godt nytt år, fininger ♥

Hadde dere en fin feiring i går?

Vi koste oss gløgg ihjel med en skikkelig deilig nyttårsmiddag i kombinasjon med friske bobler, skåling og latter! Klokken tolv stod vi klar med stjerneskudd og sprudlevann, og kysset og klemte hverandre inn i det nye året, etterfulgt av noen badass dance moves på et klissete dansegulv. 

FOR en kveld!

Nå sitter vi i sofakroken på Hemsedal Café, og prøver febrilsk å bli litt finere i formen ved hjelp av en grisete lunsj. Det er jo søren meg umenneskelig å måtte sjekke ut innen klokken elleve dagen derpå, men på et mirakuløst vis klarte vi å være pakket og klar fire minutter før tiden. Bah!

Men dere? Tenk at vi har entret 2014 da!!?? Det er så sjuukt, og jeg har bare bestemt meg for at dette skal bli det beste året noen sinne. Jeg har ingen nyttårsforsetter, men jeg skal bli flinkere til å nyte øyeblikket, og til å bruke enda mer tid på de rundt meg, og guuuri land som jeg gleder meg til et nytt år med et hav av nye muligheter. Nå skal de tomme sidene i denne splitter nye boken fylles opp av gode historier, skrevet med de mest fargerike tegnestiftene jeg kan finne. Herlig ♥

Ha en fantastisk 1.januar så lenge, så skrives vi når vi er tilbake i Oslo. Jeg har jo en million bilder fra nyttårsfeiringen som jeg skal dele med dere, og disse vil dere ikke gå glipp av. Heheh!

Love you all ♥

Annonse