Annonse

HAPPY NEW YEAR

Mine venner ♥

Jeg titter bare kjapt innom for å ønske dere en vidunderlig fin kveld. Her er vi på vei til en real nyttårskabaret etterfulgt av fyrverkeri fra en av byens høyeste takterrasser. Neglene er lakket i neonrosa og glitter, smykkene er leken i rosa nyanser kombinert med gull, champisen er poppet, og vi er klar for en uforglemmelig nyttårsfeiring her i Tallinn. Jeg snappet noen detaljbilder her i sted, og følte de passet så godt på årets siste dag.. Hei skååål!

Måtte dere få en feststemt aften av de sjeldne, i godt lag med gode venner, familie eller kjæreste.. Eller kanskje en kombinasjon av hele pakken? Nyt kvelden, vakre venner. Tusen takk for et minnerikt, herlig og fantastisk år. Dere rocker big time, dere betyr alt for meg, og jeg vil takke for at dere har vært med meg gjennom hele 2014. 

Slengkyss og klemmer fra meg til dere ♥

LOVE YOU ALL 

          

   

Annonse