Annonse

HAPPY PRIDE

For alt vi vet kan den nydelige ungen som ligger i vognen, være homofil… Og det er noe vi i så fall kommer til å støtte 100%! Vår viktigste rolle som foreldre blir å være der for barnet vårt uansett hva, og oppmuntre han til å være seg selv, og ikke minst… Sørge for at han alltid har det trygt hjemme hos oss. Han skal vite at han skal kunne komme til oss med hva enn det måtte være, og føle at han kan prate med oss om alt!

Alt har blitt annerledes etter jeg ble mor…  Alt jeg står for, har ment – og mener, får liksom en mye større betydning nå. Det stikker dypere. Som hvordan jeg forholder meg til Pride, f.eks. Tidligere har jeg jo «bare» konsentrert meg om å heie frem mangfoldet, og være med på å feire skeiv kjærlighet. Nå, derimot… Nå har jeg en sønn som skal vokse opp, og hva vet jeg? Kanskje han er homofil? Selv i 2019 kan det være fryktelig tøft å komme ut av skapet, og sånn skal det ikke være.

ALLE skal få elske den de vil – og det skal føles trygt og godt! Om vår sønn vokser opp og blir forelsket i en gutt, så skal han i hvert fall ikke være nervøs for å fortelle det til oss! Dette er noe vi skal støtte og heie på med alt vi har ♥ Kjærlighet er kjærlighet! Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan enkelte foreldre ikke kan støtte sine barn, når det kommer frem at de er homofile. Det er rett og slett umulig for meg å forstå!

Hvis man stikker snuten så vidt innom de mange kommentarfeltene på Facebook i dag, ser man tydelig hvor viktig PRIDE faktisk er. Vi er alle klar over at det finnes mange idioter der ute, og at altfor mange godt voksne folk ikke burde få lov til å oppholde seg ved et tastatur. Jeg blir dessverre ikke lenger sjokkert over det jeg leser rundt om kring på internett, men at vi trenger kommende generasjoner med litt mer oppdragelse innabords, er i hvert fall sikkert! Jeg har så troen på de unge i dag… Det er så mye flott og engasjert ungdom der ute at jeg blir helt rørt. Og jeg skal i hvert fall sørge for å oppdra mini til å bli en inkluderende kar, som heier frem mangfold.

Vi dro selvfølgelig til Grønnland for å se på paraden. Det ble dessverre ikke noe vandring på oss – det tar vi heller til neste år, men det var så vidunderlig å være tilskuer. Så mye kjærlighet! Så mye glede! Jeg ble rørt til tårer opptil flere ganger… Det er så deilig å se at så mange tusen mennesker står sammen, og heier hverandre frem. I dag var alt LOVE!

Jeg regner med det blir tidenes festkveld i Oslo, så da vil jeg bare ønske alle som er ute og feirer, en glitrende og fantastisk lørdagskveld ♥ Måtte den bli den beste ever!

Stor klem fra alle tre

Annonse