Annonse

HAPPY PRIDE!

//Snakker om sjappa og egen kolleksjon

Tjeeena, alla i hopa, og happy PRIDE week! ❤️????

Hele butikken står jo helt på hodet om dagen, som et resulat av at jeg på død og liv ville ha levert  alle varer jeg hadde igjen på lageret – og det var en del, for å si det sånn, haha! Nærmere bestemt så mange som FIRE paller, og på fire paller får man jaggu plass til mange kolli… Phew! Nå ser butikken relativt bombet ut, men det får vi heller se på som litt av sjarmen med egen butikk i et lite lokale, og så er det jo veldig kjekt med påfyll av flere størrelser, og ikke minst nye varer – yay!

Sånn ser en lettere fortvilet bergenser ut, når hun ikke aner hvordan hun skal få plass til alt, og når hun i tillegg er helt tom for kleshengere, haha.

Men dere? HURRA for Oslo Pride – Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold ♥ Jeg elsker denne tidagers festivalen, og har selvfølgelig pyntet sjappa med både flagg og farger. Det er egentlig synd at Palmesus er nå i helgen, for jeg skulle så gjerne deltatt i pride-paraden på lørdag. Men, men… Jeg får heller joine neste år, og heller trøste meg med at jeg har designet et Pride-skjørt for anledningen, som selvfølgelig blir med meg til Palmesus! Dette finner dere forresten i butikken, til nedsatt pris nå i helgen – hurraaaa!

Nyt dagen så lenge – talk later ♥

Suss og klem

Annonse