Annonse

HAPPY SATURDAY

God morgen mine fine ♥

Jeg fikk ikke tatt turen innom igjen i går, men sånn går det når man har så vanvittig mye å ta igjen med mennesker som står deg nær. Caroline hentet meg i går etter tidenes jævligste flytur. Jeg er ikke på noen som helst måte redd for å fly, men den turbulensen inn til Flesland kunne jeg vært foruten, og når du ser at svetten renner nedover pannen til staute mannfolk med et stressbarometer som blinker rødt, ja da blir man faktisk bittelitt nervøs. Hahahh.

Hjulene traff bakken til slutt, jeg kom meg ut av flyet, og der stod Caroline og Dexter og ventet på meg. Dexter er altså sjarmøren på bildet under her, som også kom og vekket meg i morges. Åh ♥

Da vi kom hjem i går, stod rekene klar, hvitvinen kom på bordet, og kvelden gikk med til prat, kos og latter. Helt perfekt fredag, med andre ord!

Nå har vi akkurat spist frokost, og skal om ikke lenge ta en tur til sentrum. Jeg har jo liksom ikke vært i Bergen før jeg får tuslet litt rundt på Torgallmenningen, og det ser faktisk ut til at været skal holde seg utover dagen. I så fall blir det litt ekstra gøy å løpe rundt med kamera. Heheheh!

Hva er planene for dagen da, skjønninger? Har dere noe spennende på agendaen? 

SMASK 

Annonse