Annonse

HAPPY SUMMER HAPPY TIMES

Hellooooo ♥

Vi har omsider kommet oss hjem etter verdens lengse kø, og turen hjemover tok nesten tre timer lenger enn vanlig grunnet trafikkulykke og evig lange køer. I sånne tilfeller er det i hvert fall flott at man er flere jenter i bilen, som kan underholde hverandre når trafikken står bom fast. Haha!

Denne helgen har vært helt magisk.. Det har dere nok helt sikkert fått med dere allerede, og ordet magisk har gått igjen i de aller fleste tekstene. Vi har hatt det så innmari gøy, vi har danset, ledd, drukket og skålet. Været har vært perfekt, stemningen har vært enda bedre, og jeg sitter igjen med et stort smil om munnen her jeg sitter i sofakroken. Under her ser dere litt bilder fra gårsdagens festligheter.. What a weekend!

Hurraaaa! Er det én ting vi er skikkelig gode på, så er det å kose oss.. Jeg har virkelig verdens herligste venninner, og det er ikke et minutt i deres nærvær som er kjedelig. Nå er jeg utslitt, trøtt og snart klar for sengen. I morgen kommer Dennis, og på torsdag reiser vi ut på nye eventyr. FOR en uke jeg har i vente. Wuuhuu!

Hvordan hadde dere det i går? Har helgen vært bra? 

SMASK 

Annonse