Annonse

HAPPY VAGINA

//Annonse

God morgen, superstjerner ♥

Herlighet som vi koste oss i går.. Det var så fint å få Bettyen på besøk, og kvelden gikk med til film og pizza før jeg gikk i gang med å lage oreokake som skal serveres til dessert i dag.. Nesten hele prosessen ligger på My Story på Snapchat, så der kan dere se hvordan det gikk da jeg svingte meg på kjøkkenet, haha. 

Om litt skal bordet dekkes til fest, og før jeg går i gang med noe av det gøyeste jeg vet, synes jeg vi skal snakke litt om intimvask. Jepp, det skal vi faktisk snakke om, for er det én ting som er viktig, så er det å ikke tulle det til der nede med såpe med for høy pH-verdi. 

Vi gjør vel alle den samme tabben altfor ofte – vi står i dusjen og vasker hele kropppen med vanlig såpe.. Det går jo så fort, og hvor ille kan det egentlig være? Man gjør seg ferdig, man tørker seg, føner håret og hopper videre til jobb eller andre avtaler. Selvom du er happy på dette tidspunktet, er det ikke sikkert din vagina er like happy, og en happy vagina er faktisk ganske så viktig. Vi er vel ikke keen på sopp og andre bakterier down stairs, er vi vel? Opplever du ubalanse i underlivet, kan dette ha noe å gjøre med feil valg av såpe.

Det er skremmende, men en del intimsåper har faktisk ikke har lav nok pH-verdi. Dr. Greve ligger så lavt som 3,5, noe som har gjort den til vinneren i VG’s store test av såper – dette er noe å rope hurra for. 

Dr Greve Sensitiv Intimvask er utviklet for skånsom og mild vask av underlivet, og utviklet spesielt for daglig vask av underlivet. Den inneholder ekstrakt fra tranebær, som er kjent for å ivareta kvinners intimhygiene. Som nevnt har denne intimsåpen en pH-verdi på 3,5 og inneholder melkesyrer som bidrar til å opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen i underlivet. Den har en deilig, myk konsistens, diskret duft av renhet og etterlater en frisk og behagelig følelse.

KONKURRANSE

Konkurranser gjør livet litt kjekkere – i hvert fall når premiene er så fantastisk at man hopper rundt av begeistring. Dr. Greve og jeg vil sende så mange som tre av dere herlige lesere på spa. Deilig, eller hva? Vinnerne får altså hvert sitt gavekort til en verdi av 2000 kroner på valgfritt spa, noe som betyr at du kan vinne uansett hvor i landet du befinner deg. Jiiippiiiii!

For å delta i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under her, her i kommentarfeltet ♥ Du kan også delta i konkurransen HER!

Hvilken pH verdi har Dr Greve Sensitiv intimvask?

A) 3,5
B) 5,5
C) 12

Lykke til, fininger!

Annonse