Annonse

HAPPY X-MAS

Åhåj, da ble det jaggu jul i år også, kjære dere ♥ 

Happy Merry Christmas, fininger. Hvor deilig er det ikke med julaften, tre nøtter til Askepott, julemat og julestrømpe? SOM jeg nyter denne magiske stunden, og jeg er godt i gang med å hive i meg det deilige innholdet i sokken. Man blir aldri for gammel for julestrømpe, og denne supersøte bamsestrømpen har vært med meg siden barndommen. Fine, deilig minner!

Jeg klarte å gjøre meg ferdig med alt innen obligatoriske Grevinnen og Hovmesteren i går, og da jeg endelig kunne synke ned i sofaen ute hos mamsen og Jon, kjente jeg en lykkefølelse bre seg rundtom i hele kroppen. Jeg har stresset så sykt mye de siste dagene, men nå kan jeg endelig finne roen. I hvert fall litt.. Min onkel og resten av gjengen kom til Oslo i går, og nå sitter vi guttene og jentene her hos meg og koser oss med jule-TV og godis. Etterpå blir det julefrokost her, og jeg har fylt opp kjøleskapet med alt som hører julen til. Herlig!

Det var altså bare så fint i Oslo i går.. Iskaldt og strålende sol, og da var det rett og slett skikkelig koselig å vandre rundt på handlerunde på Løkka med julemusikk i ørene. I dag er været like bra, vi fikk søren meg hvit jul, og det er jo en viktig faktor for å oppnå den ultimate julestemningen. 

Nå skal dagen nytes til det fulle i et julepyntet hjem, med pakker under treet, kongerøkelse, og masse levende lys. Måtte dere få en vidunderlig julaften, verdens beste lesere. Dere betyr så ubeskrivelig mye for meg, aldri glem det!

Juleklem til dere alle ♥

      

  

Annonse