HAPPYTIME

Hei igjen fininger ♥

Ååå for en herlig dag dette har vært, og jeg har fått gleden av å være sammen med både min deilige Belinda og bursdagsbarnet mamma, som forøvrig er verdens beste. Dagen startet med lunsj med B, fortsatte med bursdagsmiddag hos mamsen, og jeg har akkurat kommet inn døren etter en skikkelig feelgood-dag. I tillegg er billettene til Los Angeles booket, så om 5 usle uker stikker Stine og jeg til verdens deiligste destinasjon. Halleføkkingsluuuuuja, sier jeg bare, og mer om dette skal jeg fortelle dere mer om veldig snart. 

Uken fortsetter i positiv retning, og jeg ser frem til både shoppingdag på Urban i morgen (meld dere på her da vel), og på fredag drar jeg til Århus i Danmark for å feire fiiineste Betty. Jada, vi snakker bursdagsfeiring, og jeg gleder meg max til en ellevill helg med sprudlende piker i Danmarks koseligste by. Hurraaaaa!

Nå skal jeg jobbe litt, så mens jeg går gjennom mailboksen kan jo dere ta en titt på noen stemningsbilder fra dagen i dag…


Håper dere har hatt en nydelig dag så langt, og tusen takk for alle fine og skjønne tilbakemeldinger på forrige innlegg. Herlighet så fine dere er, og det mener jeg av hele mitt hjerte!

Skrives når det nærmer seg leggetid!

Kyss, Klapp, Klask, Smask & Dask ♥