HAPPYTIME @ G-SPORT

Good morning, fine mennesker. 

Tenkte jeg bare skulle gi dere en liten teaser fra gårsdagens happening hos G-Sport, og i morgen skal jeg gi dere en real oppdatering fra dagen i går. For å fortelle i grove trekk, kan jeg nevne stikkord som shopping, konkurranse, nytt i garderoben og Pepsi. Saty tuned!

Betty og jeg har akkurat spist en bedre frokost, og da vi handlet på Coop´en tidligere i dag, ble de bak varmdisken sjokkert over at jeg ikke skulle kjøpe lunchkaker, og bare «lunchkakene er klare til deg», og jeg bare… «ikke i dag, tro det eller ei»! At ikke de bak disken der ikke har gitt meg klippekort på lunchkaker, aner jeg ikke, for er det noe jeg burde hatt så er det nettopp det. Hah!

Har dere en bra lørdag eller? Lørdag er jo en sånn deilig dag, og om ikke lenge skal Betty, Hege og jeg opp i Grefsenkollen for å se på Red Bull Sparkstøtting Supercross. Hahaha, det er jo noe av det mest funny og særeste opplegget Red Bull har gående nå i vinter, og vi gleeeder oss til en rimelig alright lørdags-happening! 

Hva skal dere i dag da? 

SMASK