Annonse

HAPPYTIMES

God morgen, skjønnheter ♥

Håper dere har sovet helt fantastisk, og at dere er klar for heeelg. Det er jo freeeedaaaag for pokker, og det kan man virkelig rope høyt hurra for! 

Vi ankom altså Trondheim i går, sjekket inn på verdens fineste hotell hvor en hyggelig hilsen ventet, og etter et langt og herlig bad i det store badekaret, hoppet vi videre for å møte min fine Betty. Herlighet så deilig å kunne møte bestisen som er på jobbtur her i Norge, og kvelden i går gikk med til en fantastisk middag på Graffi, tre flasker vin, gode samtaler og masse latter.

Det ble virkelig en sånn perfekt kveld, og ingenting gjør meg lykkeligere enn å se at Dennis og Betty går så sinnsykt god overens. De har jo møttes før, men det er først nå jeg virkelig føler at det er sånn skikkelig seriøst mellom oss, og da er bestevenninnens inntrykk megaviktig. Jeg vedder en tusenlapp på at de digger hverandre, og det gjør meg SÅ glad!


Nå skal vi kose oss med en deilig frokost etterfulgt av en liten vandring rundt i byen, og i kveld skal vi ut og ta temperaturen på utelivet, og flere stemningsbilder fra hotellet vi bor på er på vei ut på bloggen. Yey!

Noen som har noen gode forslag til hvor det er best for wining, dining and dancing?

Nyt dagen, beauties ♥

Annonse