Annonse

«HAR DU GLEMT OSS?»

He he he..

Jadda, så var det denne treningen da, dere. Jeg har fått noen spørsmål fra noen av dere som lurer på hvordan det går med meg og dette nybakte medlemskapet, og overskriften i dette innlegget taler vel for seg, eller? 

For tror dere søren meg ikke at det tikket inn en mail i mailboksen min forrige uke med «har du glemt oss» skrevet i emnefeltet? Jeg bare, «glemt dere for pokker? Jeg har vel bare unngått dere med vilje, tenker jeg!» Man glemmer liksom ikke SATS, treningssentere og kosthold, siden det er det eneste som kommer som et slag i trynet ditt hver eneste gang du tar en rundtur på sosiale medier og diverse blogger. Sånn helt seriøst.. Er det et eneste magasin eller en blogg som IKKE nevner trening i løpet av en uke? Trening, øvelser, grønne smoothies, faste rumper, squats, trenigsklær og gudene vet hva.. Det er ikke rart at enkelte føler seg dårlig om de ikke klarer å opprettholde samme tempo. 

Jeg føler meg aldri dårlig når jeg ser at fotballfrue har jogget ti mil før frokost, eller når jeg ser de spretne damene på forsiden av Shape Up smile falskt til meg fra bladhyllen i butikken, når jeg grabber med meg en sjokolade i stedet for et eple.. Jeg har nemlig innset at jeg aldri i mitt liv kommer til å bli en av dem, og det har jeg faktisk slått meg til ro med. Neida, jeg føler meg ikke akkurat superhappy når jeg går inn i transe fordi jeg sitter og klemmer og kniper på det myke, dvaske magefettet som legger seg i 4-5 valker nedover mot bukselinningen.. EHH! VENT LITT! Jovisst føler jeg meg happy.. Det er jo så digg å ta på, hhahaah! MEN.. Det er jo en del av meg som har lyst å føle på det å sitte rett-opp-og-ned og bare være flat. Flat som faen.. Hvordan føles det, egentlig? Er det noen av dere som har sånn mage? Sånn flat loddrett sak som alltid er fast og en fryd å se på? Føles det rart? Føles det digg? Jeg er nemlig veldig nysgjerrig, haha. 

Men så var det denne «har du glemt oss» – mailen fra SATS, og en aldri så liten statusrapport.

Vel.. Jeg kan si så mye som at jeg har vært på trening 2 ganger siden jeg signet meg inn som (støtte)medlem. 2 ganger er bedre enn null, og hadde det ikke vært for Stine sitt pågangsmot, engasjement og kunnskap, hadde jeg verken visst hvordan jeg skulle gripe an apparatene, eller vært på trening i det hele tatt. Jeg misliker jo å trene så inderlig sterkt, og andre gangen vi skulle trene prøvde jeg meg nok en gang på å få henne med på noe annet. «Jamen, Stine.. Hva hvis vi bare henger i dag og tar livet med ro, og så kan vi heller trene neste uke? I dag er nemlig en dårlig dag for å trene«.. Stine er alltid like bestemt og svarer som regel med, «NEI! Jeg er på vei«. Hun lar meg aldri slippe unna, og det er jo egentlig sjukt bra, for vet dere hva som skjedde forrige gang vi var og trente? 

Ojojojojoj.. Hold fast!

Møllen og jeg er egentlig relativt gode venner. Jeg føler jeg kan gå på trening uten å ha med meg noen som kan hjelpe meg, så lenge en mølle står ledig. Man kan liksom ikke gjøre noe feil på en tredemølle, og man får beveget seg i et kjapt tempo. Jeg jogger aldri, jeg HATER å jogge, men jeg går i et kjapt tempo på høy stigning. Det føler jeg liksom kompenserer for at jeg ikke løper eller jogger, for det må da skje noe med rumpe og lår når man går i en oppoverbakke, sant? Supert.. Da er vi enige.. 

Stine, derimot, Stine er sporty Spice. Hun løper intervaller og sånn. Det er faen meg sporty. Intervaller, liksom.. Jeg gjør ikke det. Jeg går. Og så sier Stine, «okei, nå jogger du fort i 1 minutt!! ETT minutt, Kristin.. Det klarer du«, mens hun fyrer opp hastigheten.. Jeg har ikke noe annet valg enn å løpe med.. I ETT minutt.. Da er jeg så utslitt at jeg ikke orker mer, og Stine oppfordrer meg deretter å måle hjerterytmen, eller hva det nå heter når man legger hendene på den sølvflaten som sjekker om du er døden nær eller ikke.. Oj! OJ! Ojojojoj..

Jeg var døden nær.. Det er ikke kødd en gang! 200 for pokker. TOHUNDRE hjerteslag per minutt. (Ja det er per minutt, sant?) Jeg trenger ikke forklare for noen at det er ulovlig høyt, og selvom vi begynte å le, kunne vi ikke unngå å se på hverandre med sjokk i blikket og bare, «NEI! Det der er ikke greit«.. 

Dårlig kondis, sa du? Fy fader så dårlig, og dette må jeg faktisk gjøre noe med. Jeg driter i om magen til tider kan se ut som en bolledeig på vill flukt, for nå gjelder det bare å få opp kondisjonen bittelitt, sånn at jeg faktisk kan jogge i mer enn ETT minutt.. Hahhaahhhah, haff! Livet, ass. Det skal jaggu ikke være lett, skal det vel? Jeg skal faktisk benytte meg av de to gratistimene med PT som følger med medlemsskapet, og få han eller henne til å få meg mer interessert i trening. Jeg hater det som pesten, men jeg ser jo at jeg MÅ bevege meg.

To ganger i uken er målet, og det høres ut som noe jeg kan klare, sant? Og neida.. Til dere som bekymrer dere for at bloggen min skal bli en treningsblogg med bilder av grønne smootihies i annenhvert innlegg, så kan jeg garantere dere at dette aldri kommer til å skje. Bloggen min skal være et fristed fra alt kjas og mas og treningsprat og kroppspress.. Den skal være et lite univers av farger, morsomheter, sterke meninger, litt galskap og happy innlegg som skal inspirere dere og gjøre dere glade! Samtidig tror jeg at jeg kan bidra med sjukt mye inspirasjon på treningsfronten hvis jeg faktisk blir i bedre form. JEG, liksom.. Dere skjønner at hvem som helst kan klare å komme seg opp av såffan om JEG klarer det, sant? Hhaahha, jeg ler sånn.. Jeg ler bare av tanken på meg i en treningstights, for det er en så weird kombo. LOL!

Og så.. Sånn for å toppe hele driten.. 

Hva tror dere var premien i en av kategoriene jeg vant i Vixen Blog Awards?? Noen som vil gjette seg frem? 

Et føkkings årsforbruk av grønt. Jeg vet ikke hva det var for noe.. Alger og planter og proteiner og tilskudd og grønn juice og smoothie og gudene vet hva. Det var grønt, det var sunt, og det var til meg.. Den personen i hele salen som legger minst energi ned i den slags sunnhet, hahahah! Jeg ble glad for alle premier altså, for premien i seg selv er jo helt fantastisk, ikke misforstå, men altså? Har dere hørt noe så ironisk? Jeg ler meg ihjel.. Jeg tar det forbanna hintet, og så skal jeg heller gi produktene en sjanse. Jeg er jo altfor glad i søtsaker og kalorier, så vi får se om jeg klarer å komme meg over kneiken. 

Sånn.. Nå er dere rimelig greit oppdatert på trimsituasjonen her hjemme, så da får vi se om jeg klarer å komme i bedre form etterhvert. Wish me luck og del gjerne deres beste tips, morsomme treningshistorier eller bare generelle tanker rundt trening. Hater dere trening like mye som meg? Elsker dere trening? Er trening LIVET?

SMASK

Annonse