HAVE TO HAVE

Heisann hoppsann, fineste lesere ♥

Vi våknet for ikke så lenge siden, bittelitt hungover etter gårsdagens festligheter, men herlighet så sinnsykt gøy vi hadde det. Det er en av de tingene jeg digger med Dennis og dette forholdet.. At vi faktisk kan feste sammen uten at det byr på krangling og problemer. Selvfølgelig har det jo hendt at en av oss har vært i overkant pæredrita og helt fullstendig ubrukelig, men alt i alt har vi det bare ekstremt gøy sammen på fylla. Det er så herlig og avslappende, for i mitt forrige forhold var det ikke snakk om å kunne kose seg sammen hvis det var alkohol i bildet. Tenk da? Å ikke kunne feste med kjæresten på 7 år, fordi det rett og slett bare byr på trøbbel. Nei vet du faen meg hva… Det der er så uaktuelt, og heldigvis ikke noe jeg kommer til å oppleve ever again. 

Men alright… Over til noe helt annet, nemlig noen fantastiske styles fra Estradeur som har sklidd rett inn på ønskelisten. Dagen derpå er perfekt til nettshopping før man klarer å komme seg opp av sengen, og når mannen ved siden av er hektet på GTA, kan jeg ihvertfall bare surfe og shoppe med god samvittighet. Heheh. Alle disse produktene passer garderoben min perfekt, og når prisene ikke tar knekken på økonomien, er det faktisk bare til å klikke hjem det ene produktet etter det andre. Hurraaa!

1. I vote for vodka HER  2. Råkul shiny leggings HER  3. Slækk tee med kult print HER  4. Snapback med tacky og kul detalje HER  5. Shiny cropped top som blir perfekt under en slækk tank top HER  6. Oversized galaxy genser HER  7. Graffiti sweater HER  8. Kul tank top HER  9. Oversized og superdigg genser HER  10. Pitbull necklace HER  11. Magic skirt HER  12. Cosmos leggings HER  

Nei guri land… Nå skal det søren meg handles men før jeg tar helt av med nettshopping skal vi komme oss ut i frisk luft og få i oss en god frokost på en av de hyggelige kaféene her i byen. Elsker sånne avslappende dager hvor det eneste som står på agendaen er kos. Åh, lykke!

Ønsker dere en helt fantastisk onsdag eller lille lørdag for den saks skyld, og så skrives vi senere.

Love Love Love ♥