Annonse

HEADING SOUTH

Good mooorning, superstars ♥

Jeg har vært våken siden klokken fem, og har allerede rukket å fullføre et glass Chablis her på Garderomoen. ETT glass til 165 norske kroner!! Er det lov, egentlig? Å selge ETT glass til en såpass stiv pris?? Fy faen? Det burde faktisk ikke være mulig, men de kan kunsten å ta seg betalt her på flyplassen. Det gjelder for landet generelt, og visste dere forresten at Norge selger verdens dyreste kaffe? Jaddaaaa? Her på Starbucks på Gardermoen kan du få gleden av å svi av hele ukelønnen på en kaffe som smaker piss, så det er jo KJEMPESTEMNING! Velkommen til Norge, liksom. Hhaahha!

Anyways.. Nå skal jeg ikke sitte her å klage, for jeg er jo i et helsikens god humør i dag, og det på tross av at vekkerklokken ringte altfor tidlig, at jeg har lagt ut på tidenes melkerute, og mht. til det faktum at jeg faktisk skal sitte her i fire timer og vente på neste avgang. Jeg er altså så giret og glad i dag at jeg ikke klarer å slutte å smile, og de rundt meg ser bare rart på meg når jeg sitter her med tidenes største glis og samtidig holder på å le meg ihjel. De rare blikkene tok ikke akkurat slutt da jeg dro frem alle rekvisitaene mine fra vesken, for å lage et stemningsfullt og hyggelig blogginnlegg fra flyplassen, så nå har jeg sittet og knipset bilder av både vinglass, notatblokker, magasiner og annet dilldall, og bare «Hei hei BLOGGEEEN!» 

Armbånd fra LeRêve

Nei, folkens? Dette blir så ubeskrivelig bra, og hvor jeg kommer til å tilbringe resten av helgen får dere vite når jeg kommer frem. Jeg dør etter å fortelle dere hva jeg skal disse dagene, og hva jeg har hatt på gang i nesten to år nå! Noen som har en anelse om hva jeg driver med? Mohhahaa!

Nyt dagen, skjønninger. Det er lørdag for pokker, det er påskeferie for mange av dere, og jeg håper at dere alle har det helt ubeskrivelig fantastisk ♥

SLENGKYSS

Annonse