HEELS ON MY WISHLIST

Som jeg nevnte i går, så går vi inn i en tid på året som betyr mye fest, glitter, stas og ikke minst noen høye hæler. Jeg har igjen laget en oversikt med mine favoritt-heels, og hadde ikke hatt noe imot å tilføre disse til min sko garderobe… Hig heels er like fint til skjørt, shorts og spesielt jeans, og kan friske opp et ellers anonymt antrekk. Bare tenk så kult det blir å kombinere de oransje skoene med en super skinny jeans, en slækk hvit t-shirt og masse kule armbånd… Viiiil ha!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Nummer 9 er på vei til meg, og jeg gleder meg til å komme meg opp i høyden på disse super freshe wedgesene. Blir faktisk så høy som 184, og jeg synes det er SÅ gøy å være såpass høy. Høye jenter er så fint! 

Ha en herlig dag så lenge, fineste lesere ♥