Annonse

#HEELS

Well, hello ladies ♥

Jeg har forelsket meg i hæler.. Can you believe it? Sneakersjenten skal leke seg med det litt mer feminine nå i sommer, og jeg tror jeg kan skylde på Ibiza for nettopp dette. Vi har jo kostet på oss litt luksus den første delen av oppholdet, og noen ganger er det faktisk bare forbanna innafor å pønte deg skikkelig når man befinner seg i råflotte og luksuriøse omgivelser. Til Dennis’ store glede, kan jeg tenke meg.. Haha! Ikke alltid like digg med en dame som bare vil slaske rundt i oversized fra topp til tå, med tredagers sminke og fett hår under snapbacken, eller hva? Så nå skal jeg legge godviljen til, gjøre en kjempeinnsats og være litt ladylike til en forandring. Dette blir GØY!

Jeg gleder meg altså bare så ubeskrivelig mye til denne ferien, og skal ærlig innrømme at jeg allerede har sett for meg ulike antrekk og begynt å shoppe inn litt nytt for noen komplette looks. Dette er så NØRD, og sist jeg begynte å planlegge antrekk på denne måten og var like giret og stoka på en ferie, må ha vært da jeg for første gang skulle på jentetur uten foreldre. Jeg pakket med meg 15 par sko, fylte opp en 120 liters koffert, BARE for å forsikre meg om at jeg skulle ha masse smashing å velge mellom når vi skulle ut og flotte oss på byen. Jeg hadde naturligvis overlast allerede før take off. Hahahaha, FOR en tid og FOR noen antrekk.. Heldigvis kommer ikke kofferten til å være like full denne gangen, antrekkene kommer til å være sjuukt mye finere, og nå trenger jeg bare noen nye sorte og hvite heels for at Ibiza kofferten er klar. HAHA!

Under her har jeg samlet mine favoritter fra Nelly, og selvom de ligner på hverandre er det likevel stor forskjell fra skopar til skopar. Jeg vil ha ALLE, men siden det blir litt dødfødt skal jeg si meg fornøyd med tre av parene. Tre par er innafor, sant? 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Ja takk!!

Disse blir søren meg perfekt til alt. Både den lille sorte, den litt røffere, til denimshorts, til skjørt, til både basic farger og det mer fargerike. Jeg ser for meg skaterskirt i neon med en åletrang cropped topp, knallfarger på lepper og negler, glade amrbånd og et av disse sorte eller hvite parene. Åh, snakk om å drømme seg bort! Haha. 

Har dere noen favoritter av skoene over her? 

KJÆRLEIK ♥

// Inneholder aff.links

Annonse