Annonse

HEI, BERGEN!

Solskinn? I Bergen? Whaaat?

Det er faktisk ingen byer i hele verden som er vakrere enn Bergen, når solen skinner. Og når det i tillegg ligger litt snø på bakken og på hustakene, blir liksom byen forvandlet til et eventyrlig paradis – hjelpes så vakker du er, Bergen!

Vi har den fineste utsikten fra hotellrommet vårt, nemlig Bryggen! Og i dag viser den seg fra sin aller beste side… På dager som det her kjenner jeg et enormt savn. Bergen er jo byen som alltid vil stå mitt hjerte aller nærmest, men jeg har faktisk funnet ut at jeg ikke klarer såpass mye nedbør som det er her. Det er rett og slett deprimerende! Så da får jeg heller følge med på værmeldingen fremover, og reise oftere på spontantur når det er meldt fint vær, haha. Huff, jeg har visst blitt ganske så bortskjemt når det gjelder vær, i hovedstaden!

Nå skal vi i et lite møte med AdLINK (management) som faktisk holder til her på Torgallmenningen. Deretter blir det en liten lunsj (noen gode tips til vegansk mat her i B-town, folkens?) , og så er det dags for foredrag. Jeg gleder meg faktisk mer enn jeg gruer meg, men sånn blir det heldigvis når man har mye på hjertet. Og når du først putter en 10-er på en bergenser, vil det jo ingen ende ta, haha. Jeg får prøve så godt jeg kan å holde meg til planen…

Sånn helt på tampen må jeg bare si at det var ufattelig gøy å få så mange snaps fra dere som så på Camp Kulinaris i går. Hva synes dere? Var det et morsomt program? Hvis dere ikke fikk sett den første episoden, kan den sees helt gratis HER!

Nyt dagen så lenge, så sees vi ♥

Suss og klem

Annonse