Annonse

HEI, BLOGGEN!

Hei, bloggen ♥

Husker du det gode forholdet vi hadde før i tiden? Da du var min førsteprioritet med det samme jeg våknet? Jeg husker det nemlig skikkelig godt… Følelsen av å lage meg en kopp kaffe, for deretter å titte innom deg for å skrive dagens første blogginnlegg. Jeg måtte engasjere meg mer for å finne på noe å skrive om… Være mer oppmerksom, løfte blikket, og gå aktivt inn for å finne noe å ta bilder av, som jeg deretter kunne dele… Det var tider, det. Hver dag holdt vi på sånn… Du og jeg. Og i en periode faktisk flere ganger om dagen. Det var ikke så mye spennende jeg hadde å bjuda på- sånn når jeg ser tilbake på denne bloggperioden, men jeg fant enorm glede i innleggene likevel. Det var liksom like kjekt å skrive om et nytt tilskudd til garderoben, som det var å ta opp litt viktigere saker hvor jeg delte mine meninger og tanker…

Vi går way back, du og jeg. Faktisk helt tilbake til 2009. Og det er så fint at du har holdt ut meg meg i alle disse årene. Til og med i de periodene hvor jeg ikke har ofret deg så mye som en tanke, en gang. Sånn som  nå i 2021. Jeg kan vel sikkert telle alle blogginnleggene jeg har skrevet på to hender, men så har det også vært andre ting i fokus. Jeg savner deg. Sånn skikkelig!

Og så har vi dere lesere… Dere fine, herlige mennekser, som viser tålmodighet gang på gang. Som på tross av laber oppdatering legger igjen en oppmuntrende kommentar, som gir meg så enormt mye glede. Jeg savner dere også! Jeg savner å dele hverdagsglimt med dere, og jeg vet jo at det ikke trenger å være milelange innlegg hver eneste dag, men bare et lite livstegn og noen setninger som beskriver dagens følelse.

Jeg har lenge tenkt på hvor mye glede bloggen faktisk gir meg, så nå skal jeg prøve å komme tilbake til gamle rutiner. Starte dagen her inne, og starte dagen med dere! Jeg kjenner jeg får sommerfugler i magen av tanken, og jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen. Dette høres kjent ut, tenker dere kanskje nå, men denne gangen føler jeg oppriktig at jeg kommer til å innfri. Jeg vil så gjerne! Åh ♥

Så… For å komme i gang igjen én gang for alle, deler jeg nå et klassisk «i det siste-innlegg» , for å gi et lite innblikk i hva jeg har holdt på med den siste tiden… En salig miks av hummer og kanari, med andre ord! Mye av dette har dere kanskje sett på Instagram allerede, men jeg synes en liten recap her inne passer fint ♥

Kanskje jeg til og med skal gi bloggen en liten makeover? Tenker en ny header og et nytt bloggdesign ville gjort susen, eller hva?

Ønsker dere en knallfin lørdag, skjønne venner ♥♥

Annonse