HEI, LILLEHAMMER!

Lillehammer, ass… For en trivelig plass! Det kjekkeste ved denne jobben, er når jeg blir booket inn til ulike arrangementer. I dag stod en konferansier-jobb på planen, og dette har uten tvil vært en av de kjekkeste arbeidsdagene på lenge. Å komme seg ut, møte folk, og i tillegg oppleve steder i det flotte landet vårt som jeg ikke opplever til daglig, er rett og slett stas. Vi satte oss i bilen like før to, og koste oss på veien til OL-byen. Deretter var det bare til å komme seg på jobb, og etter endt oppdrag ble det jaggu tid til en øl i solen.

Vi tenkte det ville være alright å bli værende over natten, så ble det ikke så veldig mye bilkjøring på én og samme dag. 6 timer er litt i overkant, og det er herlig å tilbringe natten på hotell. Og på dette hotellet har de en råflott skybar, som betyr en liten night cap i solnedgang. Lite visste jeg i morges, at kvelden skulle bli ganske så romantisk! Å sitte her og nyte en flott utsikt, sammen med den man liker aller best, gjør rett og slett godt for kjærligheten.

Har dere hatt en fin torsdag, skjønne venner? Og hva synes dere om nest siste uke på Camp Kulinaris? Det er helt sprøtt at vi har kommet oss til finalen allerede. Hvor ble tiden av?

Suss og klem