Annonse

HEI, MAMMA!

Da jeg ble overrasket med babyshower av de nydelige vennene mine, kunne jeg glede meg over fantastisk samvær, god mat, quiz og herlig stemning fra begynnelse til slutt. Gjengen i Bergen hadde printet ut en nydelig tekst som de hadde laminert, og da jeg begynte å lese den, knakk jeg helt sammen. Jeg var generelt skikkelig frynsete i kantene denne dagen, og så innmari rørt over denne vidunderlige overraskelsen… Jeg hadde ikke sjans til å fullføre før gråten tok meg, haha.

Dette er en nydelig tekst fra babyen i magen, som jeg bare dele med dere. Kanskje noen av dere har lest den før? Jeg vet ikke dessverre ikke hvem som er den opprinnelige forfatteren, men personen som har skrevet dette, vet i hvert fall hva som skal til for å få tårene til å trille… Nå kan det jo muligens være grunnet hormonene, men likevel – denne teksten er så skjønn…

Foto: LINE MØLLER, VG

Hei mamma

Ville bare si at jeg er her. Kjenner du at jeg sparker litt i deg? Håper det ikke gjør vondt, jeg vil bare gi beskjed om at alt er bra her inne…

Av og til glemmer jeg meg ut, og sparker deg kanskje ikke på en stund. Da er det bra at du dytter litt i meg så jeg får si i fra at alt er fint.

Jeg skal ikke sparke deg mer når jeg kommer ut, mamma, jeg lover!

Unnskyld for at jeg gjorde sånn at du ble kvalm, mamma… Jeg gjorde det ikke med vilje. Skulle ønske jeg kunne trøstet deg når du kastet opp og var dårlig.

Jeg er glad for at det endelig er over. Jeg er også veldig lei meg for at bekkenet ditt gjør vondt, mamma… Men jeg må jo ut, og det er ikke plass til at jeg skal komme meg gjennom.

Jeg syns det er dumt at du blir trøtt og sliten av å ha meg inni magen, men jeg har ikke så mye energi, mamma, så da må jeg låne litt av din, og det er ganske slitsomt å bli til en baby skal jeg si deg.

Jeg tror at jeg får den beste mammaen i hele verden..

En mamma som går gjennom 9 måneder med vondt bare for min skyld.

Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse. For jeg har hørt at du og pappa snakker om meg, og at dere allerede er glad i meg og gleder dere til å treffe meg.

Jeg er så glad for at du har pappa… Snille pappaen min som trøster deg når du gåter uten å helt vite hvorfor.

Hjelper det viss jeg kiler deg litt? Blir du glad da? For jeg hører at du plutselig begynner å le litt når jeg beveger meg…

Vi må være flinke å hjelpe hverandre gjennom fødselen, for jeg tror det kommer til å være ganske vondt for begge.

Men så når vi får se hverandre å ligge tett inntil hverandre så blir alt bare bra igjen!! Vi har mye å se frem til du og jeg, mamma…

Hilsen lille meg i magen


Mini kan komme når som helst, og jeg er både glad, spent, redd og nervøs på samme tid. Redd for at jeg ikke vil føle tilknytning, og for at jeg ikke vil være en bra nok mamma… Spent på hvem dette lille vesenet er, og hvordan han ser ut – blir han en liten kopi av Dennis? Nervøs for å gjøre noe feil, men så innmari glad for at vi snart blir en familie på tre. Vi går en ekstremt spennende tid i møte, og jeg kan nesten ikke vente. Og alle disse følelsene og tankene er jo helt naturlig at man kjenner litt på… Det skal nok gå bra, dette her.

Oss tre for alltid ♥

Annonse