Annonse

HEI, SOMMER!

Jeg sitter her i bikinien ute i skyggen, og holder på å renne vekk. Det er syden i hovedstaden – faktisk varmere enn syden, og jeg lurer på om vi noen sinne har hatt en såpass magisk sommer i Oslo/Norge før, eller om dette er den beste sommeren noen sinne. Kan det tenkes at vi setter ny rekord? Det er få ting som slår Oslo-sommer… I hvert fall når været er som nå!

I dag tok Dennis og jeg en lunsj på Aker Brygge etter møtet, og det var så deilig å bare sitte der og spise god mat, mens vi tittet ut på de sommerkledde og glade menneskene som tuslet forbi. Sommer = store smil og freshe farger – jeg elsker det!

Til lunsj ble det flamed edamame-bønner, taquitos, en nydelig salat, og hvert sitt glass prosecco… Sånn siden det tross alt er sommer, hehe. Vi fikk umiddelbart feriefølelse selv om agendaen var milelang, men et slikt lite avbrekk som det her, gjorde virkelig starten på uken til en lek.

Dennis arrangerer fotballkveld i hagen, og har flyttet TV’n ut for anledningen. Nå sitter gutta klistret til skjermen, og på min plan står noe så spennende som klesvask.

Nyt sommerkvelden, fine venner! Måtte den bli herlig ♥

Annonse