Annonse

HELGEKLAR

Beklager altfor sen oppdatering i dag, skjønninger, men tiden har gått med til en real husvask og rydding i heimen. Ikke vet jeg hvor alt rotet kommer fra, men én ting er ihvertfall sikkert; At jeg aldri klarer å holde løftet om å holde det ryddig etter hver opprydning. Håper og tror vi er flere i samme båt… Hehe!

Ihvertfall… Leiligeten er ryddet, friske blomster er kommet på bordet og helgen er godt i gang. Faktisk så er ferien min igang også. Deilig! Planen var jo å dra til Voss denne helgen i forbindelse med Ekstremsportveko, men dessverre blir det ikke noe Veko på meg. Min kjære venninne Mia, har plutselig bestemt seg for å dra til Australia for å studere, og da er det klart en avskjedsfest for henne er mye viktigere enn festivalmoro! Uansett så håper jeg at alle dere som er på festival denne helgen, koser seg gløgg, og får en magisk festivalhelg!

Vil også nevne at jeg har hatt en veldig fin og oppklarende samtale med Dennis, og ting ser lysere ut enn noen gang… Skal fortelle mer senere, fininger!

Love love

Annonse