Annonse

HELLO, FEBRUARY!

En riktig god morgen, og happy februar!

Vi entret riktignok måneden i går, men det er liksom i dag vi kan omfavne deg skikkelig. Januar fløy forbi, herregud så deilig at tiden går så fort, og nå gleder jeg meg sånn til vår og bar asfalt at jeg holder på å sprekke. Det blir nok en stund til, men at det faktisk begynner å bli bittelitt lysere ute hjelper noe helt enormt. 

Jeg stod opp med Dennis i morges, og det har absolutt ekstremt mye å si at han skal ut av døren rundt åtte. Da har jeg liksom ikke noe valg lenger, i hvert fall ikke siden han gjør alt han kan for å få meg opp av sengen.. På den mest plagsomme måten i hele verden, vel og merke. Det er ikke snakk om å krype inntil meg, kose meg på armen og hviske «god morgen, kjæresten min» inn i øret mitt.. Neida, her snakker vi å få revet av seg den varme dynen mens det innforjævlig skarpe taklyset blir slått på, for så å få skreket til seg «KOM DEG OPP AV SENGEN, DIN LATSABB«. Jeg tror han skriker så høyt at naboene hører det liksom, og da blir jeg så forbanna at vi begynner å krangle. Men jeg kommer meg opp da.. Og det er jo fint! HE HE!

Siden jeg var litt ekstra morgengretten og sur i morges svippet jeg mannen til jobb, og nå har jeg kommet meg tilbake til «kontoret» aka kjøkkenet, hvor jeg prøver å ta fatt på dagens gjøremål. Jeg sitter omsvermet av rot, tomme pizzaesker, skitne fat og gamle kaffekopper, og slike omgivelser gir ikke akkurat arbeidslyst. Derfor skal jeg kjøre på med en real ryddeøkt før jeg fortsetter med agendaen, for det er jo så mye spennende som skjer om dagen, og dette vil jeg nyte litt ekstra uten at alt dette rotet trekker bort all oppmerksomheten fra det som faktisk er litt hyggelig, haha.

Om ikke lenge kommer også StyleConnectino inn i SOBAZAAR-appen, og det gleder jeg meg litt ekstra mye til. Det skal bli så gøy å lage fashion boards hvor jeg kan bruke mine egne klær i kombinasjon med andre merker. Denne appen er både et inspirerende og ikke minst festlig tidsfordriv, og at man kan lage boards som inspirerer og i tillegg shoppe produktene direkte er jo bare helt vidunderlig. En nettshoppers bestevenn, med andre ord. Hehe!

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en helt vidunderlig og deilig mandag og start på uken. Håper den blir like fin som DEG!

Uendelig glad i dere!! Takk for at dere er her ♥

SMASK

Annonse