Annonse

HELLO, IBIZA!

Hallaisen fra Ibiza!

Endelig er vi her, og herreguuud for en plass! Vi ankom i går kveld etter denne båtturen over havet som ble litt for gyngete for min del. Jeg er visst ikke så fæn av å være på sjøen, og gjennom hele kvelden følte jeg meg skikkelig svimmel og jævlig. Det førte til room service og superchill fremfor date night og dance moves. Helt innafor spør du meg. Hehe!

I dag er vi on fire, og har akkurat fått i oss en superdigg frokost med havutsikt. Vi har nemlig sjekket inn på et av de fresheste hotellene vi noen sinne har bodd på, så dette skal bli et sinnsykt herlig opphold. Det koster riktignok skjorten, men fy søren.. Det er så sjukt verdt det! I hvert fall siden vi halvveis ut i oppholdet bytter hotell til noe litt mer urbant og rimelig. Perfekt å få litt av begge deler, og foreløpig har vi det sånn som dere ser under her. Er det ikke amazing? 

Nå skal vi hoppe i badetøyet og komme oss ut på beachen. De har sånne superdigge bungalows der nede (eller hva jeg nå skal kalle det), så vi tenkte å leie en sånn for å få litt skygge når vi ikke orker mer av solen. Haha! Nå høres vi jo ut som DE pensjonistene på tur, og jeg digger at vi begge er like lite glad i å tæne! Hhahaha..

Love you all ♥ Måtte dere få en himmelsk dag der hjemme i SYDEN! 

SMASK

Annonse