HELLO MONDAY…

Good morning, beauties ♥

Da var det jaggu mandag igjen, og i natt har jeg nesten ikke sovet. At jeg faktisk sov til klokken halv tre i går, gjorde vel ikke saken så mye bedre, og i tillegg hadde jeg en av de nettene hvor hjernen bare kverner, der hvor man vrir seg, prøver å finne roen og den perfekte posisjonen i sengen, men til ingen nytte. Man ligger bare lys våken, ser i taket og tenker på alt man egenlig skulle gjort. Alt man bør gjøre i morgen, og alt man må huske. Det der er så sinnsykt slitsomt, men siden jeg har vært våken lenge, har jeg allerede fått unna mye på huskelisten. 

Kaffen har selvfølgelig kommet i koppen, og morgentimene går med til fakturering og betaling av regninger… Regnet pisker på ruten, det er skikkelig kaldt og guffent ute, og da er det litt ekstra godt å kunne kose seg inne… Vent litt… Kose seg på en mandag er vel strengt talt umulig. Jeg hater mandager uansett, og klarer ikke se på denne dagen som ukens beste dag, en ny start, starten på noe godt, og gudene vet hva… Nei, mandag… Ta deg en bolle!

Det som riktignok gjør denne mandagen litt ekstra hyggelig, er jo tilbakemeldingene deres på Robonsonekspedisjonen. Kjempegøy å se at så mange av dere likte første episode, og at dere gleder dere til enda flere. Jeg både gruer og gleder meg til fortsettelsen, og synes faktisk at det er litt digg at det er en hel uke til neste episode. Hehehe!

Har dere en fin mandag, skjønninger? Noen som faktisk klarer å se på denne dagen som ukens beste, og som allerede har løpt en mil på møllen, og som har rukket å gjøre seg ferdig med dagens agenda? 

Love Love ♥