Annonse

HELLO, TUESDAY!

Heisann, skjønninger ♥

Så innmari fine dere er… Tusen takk for den fantastiske responsen på forrige innlegg. Når tilbakemeldingene er såpass mange og ikke minst herlige, er det rett og slett en fryd å sitte i timesvis for å gi dere utfyllende svar på det dere lurer på. Jiippiii!

Jeg våknet for ikke lenge siden, på en skikkelig ubehagelig måte, selvfølgelig. Jeg hadde nemlig klart å rote telefonen inn i dynetrekket, og den intense vekkerklokkelyden tok jo derfor aldri slutt. Jeg var halvveis inni drømmeland, mens jeg febrilsk kastet meg rundt på leiteaksjon etter faenskapet som jeg forøvrig aldri fant, så da var det bare til å komme seg opp av sengen. Jaddaaa… Jeg kom meg opp da, iallefall. HEHE!

Det er på tide å hive seg i dusjen, men før jeg fresher meg opp til dagens møter, måtte jeg selvfølgelig stikke innom for å si hei til dere. Så da satt jeg meg pent og pynelig i sofaen, da, mens selvutløseren virkelig fikk kjørt seg, og etterlot seg 59 ubrukelige bilder av totalt 60. Hahhahaa, lenge leve de fotogene egenskapene! Yeah right. 

Jeg får svinge meg rundt, folkens, så da skrives vi litt senere. 

Måtte dere få en helt fantatsisk tirsdag så lenge ♥

Klem i fleng

Annonse