Annonse

HELP ME LOSE MY MIND

God ettermiddag, skjønninger ♥

Etter et herlig møte hvor spennende punkter er blitt ført opp på agendaen, har jeg nå kommet meg hjem og skal straks gå i gang med å lage litt middag.

Mens jeg kokkelerer på kjøkkenet, kan dere høre på årets nydeligste sang, som jeg har elsket siden jeg for noen måneder siden hørte den for første gang. Åh! Regner med at det er flere av dere som digger den, og dette er faktisk en låt jeg aldri kommer til å gå lei av. Jeg elsker Disclosure, og denne sangen er min absolutte favoritt. 

Len dere tilbake, trykk på play, og nyt!

Jeg er forresten i full gang med å lage den ultimate party-playlisten som jeg nevnte for dere tidligere i sommer, og om ikke lenge skal jeg dele den med dere. Tusen takk til alle som la igjen sin favorittlåt i kommentarfeltet, for denne spillelisten hadde aldri blitt like bra, hadde det ikke vært for dere. 

Ønsker dere en deilig, deilig onsdagskveld. 

Klem i fleng 

 

Good afternoon, beauties ♥

After a wonderful meeting where great points have been added to the agenda, I ‘m now home, and will soon get started with making some dinner. While I cook up in the kitchen, you can listen to this year’s loveliest song, which I have loved since the moment I first heard it. I expect that there are several of you who love it, and this is a song I never get bored of. I love Disclosure, and this song is my absolute favorite.

Now sit back, press play and enjoy!

I’m also in the process of creating the ultimate party playlist that I mentioned to you earlier this summer, and soon I’ll show it to you. Thanks to all of you who left their favorite song in the comments… This playlist had never been as good, had it not been for you.

I wish you all a delicious, delicious Wednesday night.

LOVE

Annonse