Annonse

HELT ÆRLIG..

//Annonse

..hvor mange ganger har du lånt en barberhøvel som tilhører en annen, for å barbere deg der nede? HE HE HE!

Kjære venner, nå kommer et blogginnlegg jeg har gledet meg til å skrive, helt siden den dagen jeg ble ambassadør for Venus!! Jeg ler så høyt, for det vi skal snakke om nå er noe jeg tror mange jenter kjenner seg igjen i.. 

Se for dere dette scenarioet her..

Du er ute på byen, du er singel – supersingel, faktisk! Du danser og ler med gode venner, skåler og hygger max, og så får du øye på han. Kjekkasen som står i baren. Du ser på han, han ser på deg, du smiler, han smiler, han kommer bort, dere flørter, og vips så er dere i en taxi på vei hjem til han.

Du er klar, han er klar, men du er ikke helt klar down under. Du har glemt å barbere deg, enten på leggene eller på musa, og det setter en liten demper for spontaniteten. Du sier at du bare skal ta deg en liten tur på toalettet, og med det samme du låser døren bak deg, begynner du febrilsk å leite etter en høvel som du kan bruke for å få bort de ufreshe stubbene.

Med skyhøy puls og håret opp i en arbeidsvennlig dult, drar du av deg klærene og barberer deg i et tempo til blodet nærmest spruter. Med en høvel som ikke er din. Kanskje den ikke er hans, en gang. Kankskje den tilhører roomien, om ikke roomien sin kompis sin bror som krasjet der natten før, som ikke aner at hans høvel som vanligvis brukes i ansiktet, nå brukes på vaginaen til en fremmed jente. HAHAHA! Det er ikke drømmesituasjon.. Verken for deg eller for han stakkaren som har vagina all over høvelen sin, men du kan bare ikke la nattens erobring få se deg i ustelt tilstand. Du gir blanke F og setter høvelen pent tilbake på plass, etter en lynrask barberingsrunde. Phuuuuu!

ENDELIG har Venus designet en herlig liten sak for alle disse spontane øyeblikkene, hvor du så inderlig trenger en FAB barberhøvel. Jeg klapper i mine hender av begeistring – dette her er søren meg en fantastisk oppfinnelse. 

La meg presentere Venus Snap ♥

En fresh, fargerik og herlig liten sak som passer perfekt i vesken. En barberhøvel i small size, uten at det går utover størrelsen på selve barberbladet. En liten høvel med tilhørende etui som lett får plass i partyvesken, eller i toalettmappen når du skal ut på tur.. Din nye følgesvenn og bestevenn.. Jeg ELSKER Venus Snap. Ikke bare ser den bra ut, den gjør i tillegg en glimrende jobb når du plutselig får behov for å shave deg. 

Plutselig begynner solen og steke, og du blir tvunget til å kaste genseren, til fordel for singletten du har under den. Plutselig oppdager du at du ikke har shavet deg under armene på noen dager, og da er Snap en lifesaver om den er med i vesken. Heretter går jeg ikke ut døren uten at Snap er med.. Du vet aldri når du får behov for en liten høvel, og om det ikke er deg, så kan det være en venninne som så gjerne skulle hatt en slik en lett tilgjengelig. Da er det kjekt å kunne stille opp!

Åh! 

Er den ikke fantastisk? 

Gotta love it, sier jeg bare.. Så nå er det bare til å gå til innkjøp av denne ASAP! Eller så kan dere prøve lykken her hos meg, for her på bloggen gir jeg nemlig bort Venus Snap til fem av dere. Juuubiiiii!

For å bli med i trekningen må du dele en herlig historie her i kommentarfeltet, hvor du har vært spontan og hatt behov for barberhøvel. Du kan også legge ut bilde på Instagram av et spontant øyeblikk, med hashtag #venussnap. SOM jeg gleder meg til å både lese og se spontane bilder, så nå håper jeg på mange spenstige bidrag, haha!

Nyt kvelden, vakre venner. Og husk Bloggerne kl. 21.30 på TV2 Bliss! Dette blir en knall episode ♥

SMASK

Annonse